Påskeferie <3

Heiia, idag fikk me endeleg påskeferie! Me hufsa! <3 I påsken skal eg kosa meg utrolig masse heime med vennår, og dra på shopping (ikkje på kvaddå seff) og ete molteber. Så skal eg noko eg ikkje gleder meg så masse til, eg skal med på hytta til bestemor som ligg på Hinna i Stavangår, eg gruer meg! Dykk husker sikkert at eg fortelte om den hytta som bestemor hadde for nokre år sidan som eg reiv ned og brente opp fordi eg blei tvingt til å vera med på hytta med henne heile tia nor eg egentlig ville vera med vennår. Eg måtte altid spela ludo med henne og eg likar jo ikkje det spillet idet heila, pluss at hytta dreiv meg til vanvidd den var jo så stygg. Såg jo ut som om den hadde vært med i krigen eller noko slikt... Så nå har jo bestemor fått ei ny hytta som ligg på Hinna her i Stavangår, lurer på korleis den ser ut, håpar den idet minste er litt finere en den eg brant opp... Uff. Uansett gleder eg meg kjempe masse til å åpna påskeegga, håpar det ligger masse godsakar i dei, tenk viss det ligg molteber i også? Det håpar eg ihvertfall. Så får dykk bare ønska meg lykke til når eg skal være med bestemor på hytta hennes! Eg får nok bare gjømma meg inne på dass og høyra på masse høg justin biebar musikk slik at eg ikkje hørrer den ekle stemmen til bestemor når hun står å kjeftar på naboene for at dei går for nimme hytta hennar og ikkje får lov å være på hennas eigen fellestomt, idiot hu der.

God påske alle saman, håpar dykk får ein betre påske en meg ihvertfall!

 

meg

 

 

Hade.

-Hufsa

 

3 kommentarer

Detleff

12.04.2014 kl.11:18

Humre-humre-humre

Bestemor

15.04.2014 kl.21:45

Jasså.Trur du ikkje eg fylgjer med på data også?

Eg sit på bibelioteket og her rettleiar dei meg i konsten å finne hemmeleg informasjon.

Og jammen finn eg ikkje at mitt eige borneborn skriv om kor ergelig eg er til heile verda!!!

Dette får fylgjer.Eg vil kome å hente deg når du søv,og dra deg med til hytta mi,så når du våknar er du her og ikkje der,eller nokon andre stader.I hytta mi,der eg har M y k j e å fortelje deg.

Og når eg har fortalt deg alt som eg ville fortelje deg,så skal eg fortelje deg alt om att,men baklengs,og så fort framlengs,før eg brått stoppar og finn på noko anna som eg hadde gløymt.Og når eg har fortalt eg alt dette og endå meir,så har eg alt fått nye idear som eg ynskjer å formidle til deg,mens du fyrst er her,og ikkje nokon andre stader.

Og slik vil eg halde det gåande til dagen blir kveld og kveld blir til natt og natt blir til dag og ny kveld med påfølgende natt,nøye fulgt av atter en ny morgen,en ny dag.

Bestemor

15.04.2014 kl.22:08

med nye kommentarar,nye analysar av ordenes egentlige budskap,og lyttersken.Den som med sine fulle fem,søker å forstå,som søker å lære noe nytt opp i alt det gamle som man allerede har lært og ikke ønsker å lære omatt og omatt og omatt igjen i det uendelige og tilbake igjen.

Bestemor...den beste moren,ikke den dårlige moren som søler melk ved skålen,men den beste.Hun som er best i alt som har med det morske element.Hun som vinner både på kjøkkenet som i blodige slagsmål med livsfarlige bjørner og ildsprutende drager.

Alle andre mødre kan bare gå å legge seg.Godnatt.Her kommer Beste mor.Den som alle barna helst ikke vil ha,fordi hun er bedre en barna,ja hun er bedre en best.

Bestemor,smak på dette ord,og kjenn at det ikke er moltekrem,det er ikke tannkrem

men mors beste ord,som flommer fra hennes veltalende vesen,som gaver til de dumme.,for at også de skal få en sjangs.Om en aldri så liten.

Bestefar sier noen,andre sier andre ting.Men Bestemor.....bare tanken på denne aller beste av mødre,får tankene hen på lykkelige dager og harpemusikk.

Bestemor,Bestemor,Bestemor.......Ja jeg vet.Jeg er forelsket,i meg selv....(svelg).

Det er vakkert,det er skjønt.Tenk,jeg skulle bli den beste.Jeg som før var kun en mor.

Nå er hytta klar med ny lås til både dører og vindu,så intet kommer hverken inn eller ut.

Billettmerke: hyggestund.

Skriv en ny kommentar

hufsaertilbake

hufsaertilbake

16, Stavanger

Heihei. Me er to mennesker frå Stavangår. Magda & Madeleine. Me er 13 år og er kjempe stor fan av Justin Bieber, me e true beliebers <3 <3 Me e også fan av Hufsa, me elske Hufsa og kjenner hu personleg (me lyg ikkje altså). Me kjem til å blogga om alt, så bare følg med <3 -Hufsa <3

Kategorier

Arkiv

hits