Hytteturen på Hinna

Halla! No har eg akkuratt kome heim frå Bestemor, eg var jo som eg sa på hytta hennar som låg på Hinna. Det var faktisk litt kjekt, det hadde eg aldreg trodd, men det skjedde ein liten episode denne gangen og desverre, men ellers var det jo kjekt! Me spelte kort (ikkje ludo) og spiste massevis av molteber. Bestemor hadde ein liten molteber busk i hagen hennar, det var veldeg gøy å plukke moltber der, men eg plukka litt for mykje avogtil, og då fekk eg kjeft av bestemor, og hu sa "Nei vett du søren kva? Du kan då bere ikkje komme her i hagen min å plukka alle moltebera mine og eta dei!"  Og om det ikkje var verre, trua hu med at eg måtte vera med å spele en omgang med ludo. Same kvelden, hadde eg spist opp all moltebera eg hadde plukka tidlegare, så itte berre 2 timer blei eg sulten på molteber igjen.

Det var jo stengt på butikken, så eg kunne ikkje stikke å kjøpe noko. Men eg fant ut at den einaste løysninga her var å lista seg ut i hagen og plukka molteber, uten at besta skulle legge merke til det, men eg visste allerede at dette kunne bli ein ganske tøff utfordring, og om eg var så uheldig å blei tatt på fersken, ville eg bli tvingt til å spela ludo med besta, som eg selfølgeleg ikkje har lyst til. Det er det versta spelet så finst, eg lover dykk! Spessielt om du speler det med besta, hu jukser altid å gjør narr av meg og kallar meg altid for ein hersjens amatør bavian, og ler og glisar som berre det med det ekla smilet hennes med inntørka gebiss. Uff.... Eg skulle inn i ståga å hente jakken, men då såg eg at bestemor låg å snorka på kjøkkenbenken, ho hadde vist sovna imens hu las avisa. Eg lista meg ut å var stille som ei lita mus.

Eg plukka en del molteber, men kom på at besta ville jo merke at det var meir molteber vekke en dei moltebera eg plukka igår. Så eg fant ut ein løysning, eg kunne stikke så tidlig mulig så butikken opna imorga å kjøpe molteber å lime dei fast på molteber busken, slik at bestemor ikkje ville legge merke til at det hadde minka med molteber. Så det gjor eg då, bestemor såg eg sov ennå, så eg sprang bort for å se om besta hadde nokre sykklar til låns som ikkje såg for harry ut, men den einaste sykkelen eg fann var ein grønn og stygg sykkel, eg sukka men kom meg opp å sykkelen og rant ned bakken til butikken. Eg håpte ingen ville legge merke til den stygge sykkelen, fordi det er så mange bøller og sosser på Hinna, alle er kule der å har kule dyre kler, å likar å spytte på bakken å glo på folk som ikkje har det dei har. Når eg skulle parkera den støgge sykkelen, kom det selfølgeleg ein liten gjeng forbi meg, dei kikka på meg å lo imens dei gikk forbi meg, eg bare såg stygt på dei tebakje å ropte "hallkjeften, det er ikkje morosamt, det er sykkelen til bestemora mi, ikkje min altså!" Eg var så irritert......

Imens eg var i butikken ringte bestemor til meg, eg skulle ikkje ha tatt den, men eg var jo nødt, ellers ville hu sikker ringja politiet. "Kor i huleste er det du eeeer!? Du kan då berre ikkje stikke frå bestemorå di på den måten utan å seie ifra! Fy skamm deg" Skreik ho slik at alle kunne hørre det. Tilogmed den sosse gjengen som hadde ledd av sykkelen min før, snudde seg å såg på meg å såg ut som dei holdt på å dø av latter. Eg ropte berre tebkae til bestemor "Holdkjeft bestemor, eg kjem snart!" Og la på å sykkla heim så fort eg kunne, eg gadd ikkje å betale, men det gjer ikkje noko, det var bare ein butikkmann som sprang itte meg, men eg kunne ikkje brydd meg mindre. Eg bare sykkla heim og når eg kom heim blei bestemor sur å eg sa eg bare skulle vera snill å handla inn frukost til oss, men då sa bestemor at det var greit. Men neste gong kunne eg ha skreve en lapp å hengt den opp å kjøleskaptet i det minsta meinte ho men pytt pytt. Etterpå kosa eg å bestemor oss med masse iskrem å barnas supershow, det var ganske koseleg, eg synest det var godt med litt iskrem siden det einaste eg hadde spist var molteber idet sista. Heilt ærleg begynner eg å bli litt lei det no. Bestemor var veldeg snill når eg skulle reise heim å sendte med meg en eske full av molteber så eg kunne spise når eg kom heim! :) Livet er perfekt.

I helg skal eg på shopping med dei beste, og kosa meg, skal kjøpa masse fint å håpar eg ikkje møter på nokon sossar elns, det er så mange sosser i stavanger ser dykk. Eg hater dei, treffer lizm altid på dei når eg er på shopping osv. 

 

Håpar dykk sålangt har hatt en fin påskeferie, og får en kjempe fin påsekferie videre og kosar dykk med masse molteber eller kva det nå en er dykk sitt å spis, er vel berre eg så spis molteber i påsken hihi :)

 

 

Bestemor sin stygge sykkel

 

 

Snakkest.

 

 

 

 

3 kommentarer

Bestemor

17.04.2014 kl.19:34

Nei harligahedå,he du lagt ud billede av sykkjelen min ao nå.....

JEg blir bare meir å meir øve-gjidde.Snart e eg så øvegjidde at eg ikkje kjenne meg sjøl igjen i speilet.

Men det var nå fint å høyre at du har kosa deg litte-grann ihvertfall.Eg hugsar me lo,innimellom moltebera.Håpar du deler litt med deg,så ikkje magen svell og du får gass,som eg...ops....

mvh.ei glad men likavel litt sint bestemor som fant pålimte molteber på busken.

(dei smaka lim).......godt at du ikkje var her då eg putta dei i munnen og skulle kose meg med den herlege forfriskjande bærsafta i kjeften min.

Lim og bær er ein ugudeleg kombinasjon som eg ikkje unnar mine verste fiendar eingong.

usjameg.

Vel vel.

Ynskjer deg allikevel ein fin skjærtorsdag med alt det måtte innebære,og ikkje.

-B-

Sossen og di

17.04.2014 kl.20:13

Nei men giiid,altså.hmmlol

har du med deg besta på bloggen ellår?

fritid?

liksom...duh..

Swaggy

18.04.2014 kl.17:54

enda coolere story bro, changed my life

Skriv en ny kommentar

hufsaertilbake

hufsaertilbake

16, Stavanger

Heihei. Me er to mennesker frå Stavangår. Magda & Madeleine. Me er 13 år og er kjempe stor fan av Justin Bieber, me e true beliebers <3 <3 Me e også fan av Hufsa, me elske Hufsa og kjenner hu personleg (me lyg ikkje altså). Me kjem til å blogga om alt, så bare følg med <3 -Hufsa <3

Kategorier

Arkiv

hits