Erterpåse

Heisann alle saman! Eg hadde ein fin påskeferie med masse fint ver og hang med vennår i stavangår å var på shopping, det va skamkos! <3 Men no var det tilbake på skulebenken igjen, off. Det var jo kjekt å se veninnene mine igjen, men det var ikkje særleg kjekt å treffa på Ole og alle dei andre etter alt det som hadde skjedd før påsken på elevkvelden, dei visste jo ikkje at det var meg som hadde lakt mugget i brødboksen, men uansett, var eg jo skamredd for at dei hadde funne noko ut på ett vis. At det feks var eit overvåkningskamera på kjøkkenet, og nokon hadde fått tak i et par kassettar og opptak av det elns. Eller om dei ennå ikkje hadde fått det, snart vil finne noko bevis på at det var meg. Omg! Eg er redd! Eg får berre lyst til å rømme til Alaska å grave meg sjøl nedi ei hola der ingen kan finne meg! Men takk å pris så har jo ingen funne noko ut enda, og det prøver eg så godt eg kan å overbevise meg selve om. Eg la merke til at Ole gikk masse åleina, både i korridoren og friminuttet, han pleide jo altid å ha så mange rundt seg, og vær skolens høydepunkt, men no er han berre åleine og alle hatar han, untatt meig! :( Dakar lille Ole. Lurar på koss han har det egentlig? Eg stod å såg på Ole lenge å kjente ein stor klump i magen. Så eg gikk bort til han å spurte om det gjekk bra, han sa bare "pell deg vekk" "Eg har då søren ikkje lyst å snakka med deg, din wannabe". Eg gjekk bare vekk, koffor var han sånn? Har han funne ut noko? Nei det er nok berre fordi han synest eg er teit elns, håpte eg på. 

I gymmen stod fortsatt Ole åleine. Me hadde ertepåse krig, me skulle kaste ertepåse på kverandre i leggen og dei som blei truffen måtte gå i skammekroken å ta 20 situps. Eg elsker ertepåsekrig, det er så kjekt! Eg eier alle i det så hardt og eg er altid den mest aktive og engasjerte personen i ertepåse krig. Men denne gangen var det veldeg vanskeleg å vær aktiv. Eg stoppte berre opp heile tiå å fulgte med på Ole, der han stod forever alone. Han såg så trist ut. Eg stoppa bare heilt opp og fulgte med på han. Heilt til eg fikk et slag i trynet av Ørjan som hadde kasta ein ertepåse på meg rett i trynet så hardt som mogleg. Eg såg han lo, og sa "looser kid" "du blei troffen rett i trynet ditt, buuurn" "Eg burna deg så hardt" Eg berre sendte Ørjan et ondskapsfullt blikk å sprang etter han å kasta 10 ertepåser på han om gangen så hardt som mulig og ropte "Du burna meg ikkje så masse nå Smørjan, eller kva seier du, hahaha". Gymlæraren våras blei sur på oss å sa at me måtte pella oss bort i skammekroken å ta 40 situps. Eg bare lot som eg tok situps men eg jore det egentleg ikkje. Imens me tok situps, spurte eg Ørjan "Hatar du også Ole eller?" Han svarte meg frekt "Ja, å bryr det deg, looser?" "Nei, eller jo, han har jo egentlig ikkje gjort noko gale har han?" Svarte eg. "Ehm? Jo? Han har lixm putta mugg i brødboksen på skulekjøkkenet våras, han kunne ha forgivta alle saman, og eg som var bestevennen hans kunne faktisk døyd!" "Er du klar over det eller, looser?" Sa han og såg dumt på meg. Eg sa berre ok og fortsatte å ta liksom situps. Så alvorleg Ørjan forklarte det, var det vel ikkje. Han er litt dum avogte kjønner dokkår. Jaja dritådra!

 

 

Disse erterposene var det eg fikk rett i trynet av Smørjan. Frekkas altså.

 

Håpar dykk har hatt en betre skoledag en meg å ikkje fikk ein erterpose rett i trynet.

Peace

Glad i dykk.

 -Hufsa

3 kommentarer

Gjøran

23.04.2014 kl.19:10

lol...Hvor får du det i fra?

Gjøran

24.04.2014 kl.22:08

Hallo,eg spurte hvor du får det i fra??

Hæ?

hufsaertilbake

25.04.2014 kl.00:33

Gjøran: eg har berre ein voldeg innteresann hverdag :)

Skriv en ny kommentar

hufsaertilbake

hufsaertilbake

16, Stavanger

Heihei. Me er to mennesker frå Stavangår. Magda & Madeleine. Me er 13 år og er kjempe stor fan av Justin Bieber, me e true beliebers <3 <3 Me e også fan av Hufsa, me elske Hufsa og kjenner hu personleg (me lyg ikkje altså). Me kjem til å blogga om alt, så bare følg med <3 -Hufsa <3

Kategorier

Arkiv

hits