Har tenkt å bli GSTAR

Heia alle saman! Skjera? Eg har tenkt lenge på det idet sista, eg skal bli gangster! Siden eg altid er personen som havner i trøbbel, synest eg også at det passar meg ganske, fordi gangsters er jo de som dealer med trøbbel og tøffe situasjoner kvar dag, noko som eg gjer, pluss at 60 cent er førebilete mitt. Men no treng eg og endra stilen min også litt, sånn at eg ser meir ut som en gangstar. Men først skal eg reise på shopping, eg må inn på session og finne masse dyre merkeklær, som ser tøffe ut sånn at alle tror eg er gangster med ein gång dei ser meg. Eg må også ha pistol! Men det er eg litt usikker på kvar eg skal få tak i, men det finn eg nok ut av. Så eg må jo spare litt penger, men det er eg jo så flink til, kan prøve å pante litt mange flasker. Det som blir så herlig med å være Gstar er at når Ørjan ser kor tøff og gangster eg er, vil han slutte å bølle med meg. Då blir eg jo fri han for en lang stund (håpar eg).

 

For å feire at eg skal bli Gangster, slenger eg inn en ordentleg gangster sang!

 

Pro redigering av meig :)

 

Eg håpar dykk får ein strålandes helg og storkosar dykk, det skal ihvertfall eg med min nykommede stil.

 

Hade!

 -Magda

6 kommentarer

Bestemor

25.04.2014 kl.20:13

Nei,kva er dette?

Var me ikkje blitt samde om at du skulle verte nonne,og gå i kloster?

Her har eg dreve å sydd fine nonne skaut og skjørt til deg,i lang tid,utan anna trøyst en skipskjeks og muggent vatn frå ein gammal rusten oljetønne....

Og så vil du verte gstar......nei og nei.Kvar skal dette ende?

I fengesel,bak murane,saman med andre utstøytte vandalar med sleke tatoverte bilete av slangar og motoriserte syklar og.... pirsing i nasen.

Nei er det fysste eg tenkte,og så nei og ennå eit nei,før eg fann ut at nok var nok.

Eg får ringje mor di og så får me verta enige om kva som bør gjerast for å endre deg,slik at du igjen velgjer ljoset og trufast kyrkjeteneste for herren.

Bestemor

25.04.2014 kl.20:24

Får eg berre has på denne 60 sents så vil eg ta tak i gangster jakka hans og svingje han rundt på berre ein arm,så pistolane og dei stjålne gull ringane m.m.fyk til adle retningar.

Og sian vil eg ta mobilen hans og sende dei ein selfie av pøbelen når han ligg der i grusen med eit forskræmt ansicht.

slike typar fortjener ikkje dagslys meiner eg.Der finst eigna rom utan vindu for slike.

hufsaertilbake

26.04.2014 kl.00:34

Bestemor: Screw you! Eg har tenkt å bli gstar enten du vil eller ikkje, det er ingen som kan si noko imot det! Eg skal bli så tøff som berre det. Neste gang eg er på besøk på hyttå di skal eg skyta ned molteber planten din og driva med hærverk slik at du må bytta hytta igjen, fordi eg er gstar, og sånt gjer dei! Som eg sa, enten du vil eller ikkje!

Å la 60 cent vere ifred med dei 60 centa han har, han er gangster og kul og eg ser opp til han! Eg er sikker han og ville gjort det samma som meg å komt å dreve med hærverk på hytta de sånn som du er mot meg!

Swaggy

26.04.2014 kl.00:40

drøm om bro, du kjem aldri til å bli en gangster slik du er. Å ha swag er kulere. Du er berre ein wangstah uansett lol.

Wangstah bro, u better change your mind or i come to your house and show you sumethin swaggy dance moves and brainwash u! :)

Bestemor

27.04.2014 kl.14:33

det finst berre eit ord som passar til alle anledningar,og det er NEI.

Bedstemor

27.04.2014 kl.14:38

Don`t mess with na besta

Skriv en ny kommentar

hufsaertilbake

hufsaertilbake

16, Stavanger

Heihei. Me er to mennesker frå Stavangår. Magda & Madeleine. Me er 13 år og er kjempe stor fan av Justin Bieber, me e true beliebers <3 <3 Me e også fan av Hufsa, me elske Hufsa og kjenner hu personleg (me lyg ikkje altså). Me kjem til å blogga om alt, så bare følg med <3 -Hufsa <3

Kategorier

Arkiv

hits