Gjennsitting

Heisann alle saman! Gjett kva? Eg har hatt ein utrolig bra skule dag! I helg var eg på shopping å skulle kjøpe noko dyre merke klede som såg gangster ut på session, eg fant masse kult. Fant ein DC hettegenser og ein billboard caps og kule solbriller. Eg kunne virkelig ikkje vente til å vise meg frem i det når eg kom på skulen. Imorgen vokna eg og tok på meg kleda eg hadde kjøpt. Eg såg så kul og gangster ut! Når eg gikk til skulen, sendte eg alle de små barna et gangster blikk slik at dei såg på meg og gapte, dei synest eg var sååå kul såg det ut som. Nokon spurte tilogmed kor eg hadde det ifra, og at dei også ville vera så kule, eg sa berre til dei at dei måtte slutte å gå i regnjakker og heller gå i store hettegenser med merkeklær uansett ver, og ikkje ver snill mot nokon, spess lærerene, bryta regler osv. Så eg fikk faktisk oppfordra nokon små unger som såg opp til meg. Dagen var allerede bra, og når eg var på skulen gikk eg inn med stil å dytta alle noobsa unna veg, dei gjorde det og å såg redde ut. Folk hadde starta å få respekt for den nye meg. Alle trodde eg var ein ny elev tilogmed og faktisk! Eg hørte folk i korridoren kviskra "Den nye eleven ser så kul ut, eg og vil bli sånn". Ørjan gjekk forbi meg å såg nesten litt redd ut, eg sendte han et stygt blikk. Å då sa han "Sorry for at eg såg på deg, nye elev, du hadde kule kler btw!"

 Eg berre "Du burde ver sorry også, looser kid". Og tok av meg solbrillene. Då såg Ørjan på meg, han såg ut som om han visste det var meg nå ."Er det deg!? Kva har skjedd me deg du som var såå nooob... øh eg meiner anderledes en det du er nå!?" Forandring fryder sa eg berre å såg stygt på han. "Sorry for at eg har bølla så mykje med deg". "Det var ikkje meiningå, eg synest berre du er så kul, og eg og vil bli sånn, tilgi meg!" Sa han og skalv så redd han såg ut. "Det er greit, berre du holdar deg unna meg å har respekt for meg, bro!". Svarte eg bestemt. "Greit, det er greit det!" Sa han og smilte. Eg gjekk inn i klasseromme å alle sa hei til meg og smilte. Dei såg på kleda mine og spurte kvar eg hadde fått dei fra, eg sa berre at det hadde ikkje dei noko med. Kanskje litt frekt? Men gangsters er ikkje så snille heller. Når me var i friminuttet stod alle rundt meg å snakka med meg, og alle ville bli sett med meg. Ole var fortsatt åleina, han satt heilt einsam på ein stein å såg nedi bakken. Eg sprang bort til han å spurte om han ville vere med oss. Han smilte til meg og sa ja. Han blei med bort der me stod. "Alle saman, viss dykk skal vera venn med meg, må dykk også vera venn med Ole og, det som skjedde var et uhell, og dykk burde ikkje ta han forgitt berre fordet, tenk om det var deg, ja tenk!" Sa eg med hevet stemme. Alle såg på Ole og begynte å tilgi han. Eg følte eg hadde makt, makt til å ordne ting. Det var mykje positivt med å vera populær kan eg trygt seie! I timen etterpå skulle me ha RLE, RLE er den mest kjedeligste og idiotsike timen me har fordi leraren våras som ligner på ein fjompenisse er så slem og teit. Eg liker godt å kalle henne for "FJOMPSEN". Då blir hu altid sur og ser stygt på meg.

I timen sa hu at me måtte bla opp på side 203, eg gadd ikkje å berre fortsatte å diskutere med Thomas (ein i klassen) om pistolar og kor kul 60 Cents nye sang var. Då såg Fjompsen på meg å sprang bort å bladde opp i side 203 i boka mi, og sa at eg måtte fylle betre med å slutte å snakke med Thomas. Då svarte eg at eg synest at det var teit å lesa og at gangsters gjøre ikkje sånt. Då berre himla hu med augene og sa at det var ein dårleg unnskyldning. Resten av timen fortsatte eg og Thomas å snakke heilt til me fikk kjeft igjen. Denne gangen fikk me advarsel om at me måtte sitte igjen, hvis me ikkje kjerpa oss. Men me gadd jo ikkje å bry oss om det hu sa. Så eg svarte berre "Kven gidd å bry seg om kva ein fjompenisse har å seie"? Alle rundt meg holdt på å daua av latter. Nokon måtte tilogmed ut å le av seg. Fjompenissen såg ut som om hu dreiv å varma opp til å rase ut i sinne. 10 sek gjekk, å hu brølte at både eg og Thomas kunne pelle oss inn på kver sitt grupperomm å ver der til timen var slutt å gjera lekesen me ikkje hadde gadda å gjort. Me fikk også gjensitting, men det var bare kjekt. Halvparten av gangsterene der ute idag er eg sikker på satt igjen masse etter skolen var slutt, så det er jo berre positivt. Eg føler meg som en ekta gangster nå! Dagen kunne ikkje blitt betre. Alle har respect for meg og ser opp til meg. Eg er klassens gangster! Livet er herleg.

 

Folk idag: 

 

Læreren idag: 

 

Meg idag: 

 

 

 

Korleis har din dag vært?

Me ses!

Peace out and keep gangsting!

2 kommentarer

Ådne

29.04.2014 kl.21:23

Hahahaha. omg på en måde.

Leila96

29.04.2014 kl.21:47

artig lesning.skulle ønske min skoledag var slik.jeg bor i en liten bygd som ligger oppetter fjellene,og geiter er vel de eneste besøk vi får i skolegården vår.Men her for litt siden,fløy et helikopter ganske lavt forbi her,og da vinket vi ungene,og ropte det vi kunne.

Men vinden ble så sterk,at vi ble blåst overende og fløy som filledukker i alle retninger (utenom venstre).

Ellers er det fint lite som skjer.Jo forresten,i går ringte telefonen,først en gang,og så ble det stille.så ringte den igjen to ganger,og da jeg skulle løfte av det tunge røret,var det en mann som snakket inne i det.Han sa at han var rør-legger,og hadde legget rør siden han var bitte bitte liten og opp gjennom tiden,til denne dag.

Min lærer som heter Punther Swartz,(jeg vet,merkelig namn,lol...) har vært nere i de store byene og kan fortelle at livet der er helt annerledes og merkelig.

Han har forklart med hendene hvordan det virkelig ser ut der nede,og hvisker ofte i ørene våres,når han går bak oss i klasserommet.

Jeg vet ikke hva det er han hvisker,men noe er det.Hypnotiserende er det iverfall. kremt.

Men men,i dag kom solstråler gjennom en fjell sprekk,og hele den lille bygda fikk seg en halvtime med solskinn.Det var merkelig å se skolen i det skarpe gjennomtrengende lyset.

I morgen har vi åpen time,da må vi fortelle om hva vi har drømt om natten,enten vi liker det eller ei.Jeg håper at jeg klarer å huske drømmen da,så jeg har noe å fortelle.lol.

ellers må jeg finne på noe.men men,det er ingen som vet,untatt jeg da,men,jaja.

ønsker deg en deilig vår videre

med vennlig hilsen leila. <3

Skriv en ny kommentar

hufsaertilbake

hufsaertilbake

16, Stavanger

Heihei. Me er to mennesker frå Stavangår. Magda & Madeleine. Me er 13 år og er kjempe stor fan av Justin Bieber, me e true beliebers <3 <3 Me e også fan av Hufsa, me elske Hufsa og kjenner hu personleg (me lyg ikkje altså). Me kjem til å blogga om alt, så bare følg med <3 -Hufsa <3

Kategorier

Arkiv

hits