Dissa

Heisann alle saman! Idag var eg oppe å lekte på skulen, åleine, eg synest egentlig det var veldeg barnsleg og ugangster så eg håpte egentlig ingen så meg, isåfall bare lata eg som om eg satt å holdte på med mobilen og chilla. Men eg lekte altså, eg veit dykk kom til å synest eg er barnsleg nå, men det er sant, eg liker å leike! Eg kjem aldri til å slutte med det samme kor gammel eg er, fordi det er gøy, og sånn er det. Men poenget er at eg glemte meg av avogte tok eg heilt av å huska å såg ut som om eg aldri hadde hatt det kjekke før, og akkurat då gjekk det ein gjeng med kule folk som var et år større en meg forbi meg og såg at eg huska. Eg snudde meg og såg at dei stirra på meg og begynte å skratte. Dei ropte "Eg visste ikkje at gsters huska?!" Eg berre svarte frekt at det er ein ny mote blandt gangsters (som det ikkje er). Då kom dei og springande og ville bli med å huske. Det var kjekt! Men eg datt avogte av og då blei eg kalla for helsikkens noob, dei er utrolig snille, noob betyr altså at du er kjempe kul og at alle liker deg. Når dei andre måtte gå, sa dei te meg at eg ikkje måtte sei te ein einaste person at dei dissa for då ville dei banke meg. Dei er jo et år større en meg så eg er egentleg kjempe redd dei, sjøl om eg er gangster teogmed! Dei er verre å bølle med folk en det Ørjan var! Så eg sa at eg sko holda tyst om det og ikkje sei det ei levande sjel. Så stakk dei å sa at det var kjekt å disse med meg og at me måtte henga oftere saman! Dei sa eg var ein ganske kul gangster og, og at eg kunne joine dei i banden deiras. Men eg er litt usikker, det høyrest kult ut og alt og alle som er større en meg kommer jo også til å digge meg og ikkje bare dei på min skule, men the problem is, at eg er redd det blir for tøffe utfordringar me må vera med på. Eg vil jo ikkje drita meg ut og bli sett på som ei pysa elns. Så ja. Eg veit ikkje. Ka syns dokkår?

 

Men no skal eg drikke Red Bull, det er drit kult! Alle gangsters drikker Red Bull!

 

 

Her ser du dissa me dissa på <3

Liker du å disse?

Synest du eg er gangster?

Hade!!!!!!!!!!

 -Magda

5 kommentarer

prinsessen

30.04.2014 kl.19:26

Sååå fine de var!

Ha en herlig dag videre, fine deg <3

Swaggy

30.04.2014 kl.20:43

fysøren

Swaggy

30.04.2014 kl.20:45

Og nei eg synest ikkje du er gangstår, du e bare ein wannabe gangster asså "WANGSTAH". Harregud. Hadde eg våre deg hadde eg vært så flau. Omg.

Du må kjerpe deg sånn serr.

Antonio Bandidos

01.05.2014 kl.20:48

Hey Noob

funny reality story.

Sist jeg disset var det lærern i gym.he is a real dusjbag med minisåpe og fuktighetskrem oppi.Jeg disset han because det lukter nydusjet av han hele tiden,som hadde han fobi mot svette.I dig svette og dusjer bare når jeg absolutt må.Don`t get me wrong,eg elsker å dusje,men soap har jeg allergi mot,og får kløe som driver meg insane,m`kay?

Men jeg husker ennå, i treet bak huset,vettu.:)

jeg husket engang med så stor fart at jeg fløy av ¨å landet med enden rett opp i en fløtekake hos naboen som hadde gebursdag selskap for sin 3.hund som er en schnauzer av den hissige typen,og den bet seg fast i buksebenet mitt,alright,og ville ikke slippe.

Det måtte tre fullvoksne og armsterke eldre damer til for å få den løs,og da rev den av en kjøttbit sammen med buksen.Jeg måtte til legevakten og få rabies sprøyte.Men jeg ville ikke ha rabies,og skallet legen så han måtte bruke hatt i lang tid etterpå.

Rabies er noe man skal ha reskept for.Har sett en på fjernsyn som hadde fått det,og han så ut som en gal hund.

Okidokidei,nok om meg.

Håper du finner på noe nye frekke moves igjen,så er du garantert medlem i banden våres.

mvh.AntonIO<3

Din beste mor

05.05.2014 kl.20:45

Eg syns ikkje det er greit,berre så du veit det.

Har hatt deg i kikkarten veit du og sett kor du ferdast.Gjøymt meg bak bilar,når du kryssa vegen,og snudd meg vekk,når du har sjekka om nokon såg etter deg.

Eg har avlytta telefonen din,og installert spycam i lyktestolpen utanfor huset ditt,og det kan sjå gjennom veggar og gardin.Eg har gravt tunellar under huset og eg har leigd helikopter til å halde oppsyn med alle dine bevegelsar,høgt som lågt, ute som inne.

Berre så du veit det,eg fylgjer med,og veit alt.Og skulle eg gå glipp av noko,så vil video kameraet kunne spelast av,akkurat når det måtte passe.

Nett no driv eg å installerar eit profesjonelt program til min nye superdatamaskin som kan kastes i veggen,og steikes på grillen,uten å få så mykje som eit merke.

+ at den har kjetting med elektrisk straum som gjer støyt til alle som prøver å raske den med seg.Den har skrike alarm,som gjer at innbruddstjuvar tissar på seg sjølv og får nerver.Den har eigen politi alarm som ringjer direkte heim til ein våpentrena politikonstabel med hund,som kjem på sekundet.eller ein halv time.alt etter.

Kvifor? Jau,min forrige datamaskin blei knabba frå meg,då eg sat og klødde meg på ein benk i parken.Smular frå eit knekkebrød hadde ramla ner i buksa,og dei stakk og irriterte meg så eg gløyme meg heilt vekk.Då eg kom attende til meg sjølve,var både datamaskina og benken vekk,og eg låg naken på bakken og sprella på alle tre.

Ein eldre unge kom å gav meg eit pledd,som eg tulla han inn i,men han ville ikkje ha det,og mumla noko om noko eg ikkje skjønte,så eg ba han forsvinne.

Så neste gong du er ute å spaserar,så akt deg vel,og hels på gamle menn og kvinner.Du kan aldri vete om det ikkje er MEG som har forkledd meg og vil teste dine evner til fulle.

Bestemor er ikkje berre eit ord,det er ein tittel,lik Gud,eller Deres Majestet.

Hugs det.No må eg supe i meg litt moltebærsaft å vrengje gomane i den freische safta.

me snakkast nok snart att.

Skriv en ny kommentar

hufsaertilbake

hufsaertilbake

16, Stavanger

Heihei. Me er to mennesker frå Stavangår. Magda & Madeleine. Me er 13 år og er kjempe stor fan av Justin Bieber, me e true beliebers <3 <3 Me e også fan av Hufsa, me elske Hufsa og kjenner hu personleg (me lyg ikkje altså). Me kjem til å blogga om alt, så bare følg med <3 -Hufsa <3

Kategorier

Arkiv

hits