Mate endene

Halla! Idag var eg ute i det fine veret og gikk en tur i byen, eg kjøpte en is og litt molteber, så gikk eg bort å satte meg på benken ved anneparken. Plutseleg kom bestemor sykklendes og stoppte opp og sprang bort å forsynte seg med moltebera mine, eg sa at eg hadde betalt mykje for dei og at hu ikkje fekk, men det nytta jo somsagt ikkje. Hu bare såg ondskapsfult på meg og smilte stygt imens hu knaska i seg de herjens moltebera mine. Så satt hu seg på sykkelen igjen og sykkla. "Ta på deg jakka di, din herjens drittunge, har du lyst å havne på sjukehuset med vilje!?". Skreik ho. Det var eit par folk der,  håper ingen trodde det var meg hu ropte det til..... Men jaja. Når eg skulle til og gå, kom det nokon ender gåandes, det såg nesten ut som om dei følgte itte meg, eg snudde meg og gjekk en omveg, men så kom det berre in større and flygandes ner på ryggen min, så landa den. "Kvakk, kvakk". Sa dei i ett sett. Eg fikk nesten fnatt. Meir og meir kom det. Eg snudde meg å såg at den eine anda såg trist ut på meg. Så eg tenkte det var fordi dei ikkje hadde fått så mykje brød og at det var det dei var ute etter. Så eg sprang inn så fort eg kunne på nærmeste butikk og kjøpte et brød, for 30,- kroner. Akkurat når eg skulle til og betale i disken, såg eg et lite oransj nebb som stakk inn, det var kommet en and som hadde følgt meg heilt inn!

Eg følgte den ut og gidde den en stor bete av brødet. Den gafla det iseg. Så såg eg at det sto en heeil flokk av ender i en sirkel. Eg kasta brød biter til dei og dei sprang som nokon ville "dyr" i flokk. Har aldri sett på maken. Eg gjekk videre, men då følgte dei fortsatt etter meg. Eg innsåg at det var brødet eg holdt i hånda dei ville ha. Så eg kasta det på bakken og dei begynte og forsyne seg! For ein dag altså, dette kommer eg til å få mareritt om i natt.

 

 

 

Ender e nokon rare vesner må eg bare seie.

 

 

Har du nokon gang blitt omringa av ender?

Korleis var isåfall det? Lyst til å dele??

Neivel.

 

Hade! :)

-Magda

3 kommentarer

Kristians and

12.05.2014 kl.21:40

Hahahhaa!!

ser det for mæ

Du e steike så artig.

Kristians and

12.05.2014 kl.21:49

Her æ bur e det desværre ikkje så mykje ender

men det henne æ ser nåkken som kose sæ ved elve leiet.

Nån av dem har en slik artig dusk på hodet å ser orntli jålete ut,men gud kor søte dem e.

Kjenn at æ e litt misunnelig på dæ nu.....

Ludvick//9009

18.05.2014 kl.20:39

æ blei nu fødd under en stein i fjæra og fostra opp på tørrfæsk å tangmelsbrød.Mor mi va havfrua å trevdes ikkj hos menneskan,så æ bodd nu der ute me havet,å brukte å telle bølga,når dei kom rullandes inn over land.Æ kunn komm opp i tolv hundre bølga,før æ mista tellinga å fant nåkka anna å bedrive tida med.Måkan va fæl på ¨å skrike kain du tru,å æ bruka å skrike tebake te måkan,å deise opp å ne me armane,å da blei dæm jo vetta skremt,å skreik berre ennu meir,så æ fekk ofte kjeft av ho mor,som berre ønska sæ litt ro tel å tenke.Og det e jo rett som det er at det skjer.;)

Så brukte æ å samle på skjæll,å æ har vel 4021 forskjællige skjæll som æ tar fram å kikke på,når æ ikkje har anna å finn på.Og det kan jo skje kor tid som helst.

Æ har runde skjæll,trekanta skjæll,grønne skjæll (!) og røde skjæll.Æ har skjæll så ikkje likna grisen,men høna.Å æ har skjæll så ingen har sett på magen,men kun på stranden,når av og til havet skyller de til syne.De er så vakre at det ene øyet blir gult om du stirrer på det for lenge.Det siges at folk har mistet tale evnen når de har fått se skjellet komme til syne i sanden.Men så siges det også at folk har fått tilbake tale evnen etter å ha sett skjellet vaskes opp av havet et lite sekund.

Det siges mye snedig av like mange snedige folk.Noen ganger er det verdt å følge med,andre ganger skulle man ønske at man hadde øreklokker med musikk.

Men midt i mellom,så skjer det at folk sier noe som er så spennende at når de er ferdige å fortelle,så har det gått 3 år og 4 uker.Noen ganger lenger,andre ganger kortere.Kanskje ikke så viktig akkurat det.Kanskje er det akkurat så viktig.

Det får tiden vise,sa mannen,og pekte på klokken som nå var 20:36

Snart ble den 20:37 Og like etter 20:38,og slik fortsatte det.

Før han visste ordet av det sto det : 23:34 på klokken,og den lille sovende bjørnen dukker fram.

Da begynte klokken å gi fra seg små støt i armen,så han ikke skulle sovne mens han sto eller satt på do.Eller for eksempel,mens han satt på sengekanten og var så trett at han ikke orket å legge seg.

Det finnes flere eksempel,men det får holde.

Synes du ikke? Og hvis ja,hvorfor?

Skriv en ny kommentar

hufsaertilbake

hufsaertilbake

16, Stavanger

Heihei. Me er to mennesker frå Stavangår. Magda & Madeleine. Me er 13 år og er kjempe stor fan av Justin Bieber, me e true beliebers <3 <3 Me e også fan av Hufsa, me elske Hufsa og kjenner hu personleg (me lyg ikkje altså). Me kjem til å blogga om alt, så bare følg med <3 -Hufsa <3

Kategorier

Arkiv

hits