Hevnen er svidd!

Etter at eg måtte legga meg så tidlig igår pga at eg svidde middagen til gjestene til mor og ikkje fikk se på verken barne teve eller fantorangen, blei eg så sur, sur som en sitron! Så idag bestemte eg meg for å ta hevn. Planla det i heile går imens eg var på rommet mitt heile kvelden. Så når eg våkna og mor fortsatt sov, sprang eg på gangen og fant favoritt skoa hennar. Det var nokon dyre umbro trenings sko, og eg vett hu brukar dei kver gang hu trener. Så det ville bli veldig synn for hu om hu måtte kjøpa seg nye. Mohaahahhaaaaa, seie berre eg!

 

Her ligg dei og solar seg i den hete ovnen våras, på 900 grader. Aaah. Gleder meg til å se blikket til mor når hu finner ut at hennes favoritt sko er ødelagt for altid, og altid!

 

 

Hade!

-Madeleine

Én kommentar

Jeg-see

09.06.2014 kl.09:47

håhåhåhåhå!

Den satt tenker jeg.Ingenting er som duften av nystekte Umbro sko.

Har et par gamle adidass sko som akkurat no står å godgjer seg på grillen.

Svart herleg plastik røyk som svir godt i augnene og riv i halsen når eg pustar inn.

ynskjer deg ein digg dag ;)

Skriv en ny kommentar

hufsaertilbake

hufsaertilbake

16, Stavanger

Heihei. Me er to mennesker frå Stavangår. Magda & Madeleine. Me er 13 år og er kjempe stor fan av Justin Bieber, me e true beliebers <3 <3 Me e også fan av Hufsa, me elske Hufsa og kjenner hu personleg (me lyg ikkje altså). Me kjem til å blogga om alt, så bare følg med <3 -Hufsa <3

Kategorier

Arkiv

hits