Kinoen igår

Heisann alle samer! Magda her! Igår var eg på kino med Hufsa og Olson familien, søskenbarnå tel Hufsa. Me hadde det goy. Me såg teletubbie 2. De var faktist veldig morrosamm. Men det var lit mykje blod og sånt iden så jau .. Men det var kjekt det. Eg elsker teletubbie, men alle pleier bare å le av meg når eg seier eg fortsatt liker det, også seier dei at eg må vokse opp osv.. Litt frekt då men jau. Eingang i 6 klasse skulle me sjå ein film på skulen, og me kunne komma med forslag, då sa eg at eg ville sjå teletubbies. Og då begynte alle å hyle av latter også blei eg lei meg og sprang og gjemte meg på skule dassen. Dei erta meg i en laang periode etterpå. Men no er eg jo blitt gangster og alle i klassen digger mei, så det gjer ikkje noko!

Det var litt flaut og vær på kino og fordi Hufsa holdt nesten på å bli kastet ut fordi hu blei så redd at hu hylte så heile kinosalen snudde seg nor dei skulle til og knivstikke Lala (teletubbien). Så kom det ein mann og sa sånn viss du ikkje klarer å slutte å vere så pingle må du nok komma med mei. Så sa Hufsa dorry, og at hu ikkje skulle være en pingle og fortsette å nyte filmen uten en eineste lyd. Eg bare lata som om eg ikkje kjente Hufsa eller resten av Olson famelien. Når eg kom heim la eg meg. Vakna midt om natta av mareritt at eg blei knivstikka av teletubbies og bestemor mi. Uff. Skulle ikkje sett den sjøl om den va awesome.

 

 

 

Men no må eg stikke skal hente frossen pizza i kjelleren! Hada!

 

-Magda

 

 

3 kommentarer

Julie

09.06.2014 kl.17:41

haha dere er jo geniale, beste humorbloggen jeg har sett på en stund!

Meg Gustav.

10.06.2014 kl.12:23

Me gusta

<3

Reehannawannabee

10.06.2014 kl.13:07

Burde vore 30 års grense på slike familie filmer.Det er nå min mening.Ikke din,eller noen andres.Og så burde den vært sensurert og hatt innslag av morsomme reklamer med sjokolade eller chips og brus,sukkerfri tyggis,colgate tannkrem og f.eks.SR-Sparebank,Jærbladet,Din Mix,hey baberiba,og, eller Coop.

Skriv en ny kommentar

hufsaertilbake

hufsaertilbake

16, Stavanger

Heihei. Me er to mennesker frå Stavangår. Magda & Madeleine. Me er 13 år og er kjempe stor fan av Justin Bieber, me e true beliebers <3 <3 Me e også fan av Hufsa, me elske Hufsa og kjenner hu personleg (me lyg ikkje altså). Me kjem til å blogga om alt, så bare følg med <3 -Hufsa <3

Kategorier

Arkiv

hits