Satt meg visst fast i eit tre!

Heei! Eg var ute idag og gjekk tur med hunden min Marius i parken, me kasta frizzbees til kverandre. Plutseleg landa frizzbeen min oppi treet så eg var nødt til å klatre opp å hente den, men når eg skulle til å ta den satt eg meg fast! :'( Eg ropte sånn "Kan någen hjelpa meeg!?" Men ingen gadd. Folk bare gjikk forbi å lo å sa eg måtte komma meg ned sjøl! Frekt!!! Men eg kom meg heldigvis laus te slutt... Etter 5 timer hadde gått! Men jaja. Når eg skulle komme meg laust var den einaste mugligheten å hoppa ned treet. Så ja eg brakk nesten ryggen, var sykt vondt!

Så på vegen heim klarte eg nesten ikkje å gå. Når det kom ein buss forbi, stoppa eg opp å gjekk inn i bussen å spurte bussjåføren om eg fikk lov til å sitte å chillan i bussetet sjøl om eg ikkje hadde penger, fordi eg var så sliten. Han brølte nei og sa eg måtte komma meg ut. Alle så på meg og lo. Så eg sprang ut igjen. Imens satt eg berre å chilla med Marius og sang på Salsa Tequila og venta på att mor skulle hente oss!

 

 

Ja her ser du Marius sitter å chiller etter en lang dag.

 

Var forestenn kjempe kjekt i Nederland! Me leide en hytte.

 

-Magda

3 kommentarer

Hu mor

22.07.2014 kl.22:51

litt av ein dag hehe

jaja

Hu mor

22.07.2014 kl.22:52

søde vofs <3

Einarr

25.07.2014 kl.19:01

Hoho ser deg for meg.

Det skjer noe hele tiden.I går hilste jeg på en eldre mann men han sa ikke hei tilbake.Han så heller sur ut,og gransket ansiktet mitt som en detektiv.(((Hva er det du er så glad for))),spurte han mistenkelig.

Jeg svarte som sant var at solen skinte og det var godt å leve.Da kikket han opp på himmelen og reiste en knyttet neve mot solen,og skrek: Alle skyer fra nord vest øst og sør,kom kom å lag nedbør!!!

I det samme tordnet det å brakte,og svære skyer skyndte seg frem fra alle retninger for å dekke til himmelen,som alt var blevet svartere og svartere.

Den eldre mannen så mystisk blidere ut og vinden blåste i de bustete øynebrynene hans,og fikk han til å se ut som et ekte troll.

Jeg løp hjem til mamma og fortalte hva som hadde skjedd,men hun bare lo med en fremmed kvinnes latter og trampet i gulvet seks ganger.

Hun sa: ((((Du er flink å fantasere,men pass deg nå så fantasien ikke overtar.))))

Og så trakk hun ned forhenget.Forestillingen var slutt,men var du helt

rolig kunne du høre henne mumle med seg selv og spise godter bak scenen.

<5

Skriv en ny kommentar

hufsaertilbake

hufsaertilbake

16, Stavanger

Heihei. Me er to mennesker frå Stavangår. Magda & Madeleine. Me er 13 år og er kjempe stor fan av Justin Bieber, me e true beliebers <3 <3 Me e også fan av Hufsa, me elske Hufsa og kjenner hu personleg (me lyg ikkje altså). Me kjem til å blogga om alt, så bare følg med <3 -Hufsa <3

Kategorier

Arkiv

hits